Për dritaret dhe dritën e ditës

Me sistemet tona të dritareve, e merrni nën kontroll konsumin tuaj të energjisë. Nivelet e larta të izolimit sigurojnë një konsum të ulët të energjisë – deri në 76 % më pak energji sesa me dritaret e vjetra*.

Izolimi jashtëzakonshëm

Me sistemet tona të dritareve, e merrni nën kontroll konsumin tuaj të energjisë. Nivelet e larta të izolimit sigurojnë një konsum të ulët të energjisë – deri në 76 % më pak energji sesa me dritaret e vjetra*.

Dritare që kursejnë energji

Me sistemet tona të dritareve, e merrni nën kontroll konsumin tuaj të energjisë. Nivelet e larta të izolimit sigurojnë një konsum të ulët të energjisë – deri në 76 % më pak energji sesa me dritaret e vjetra*.

 • Kursim energjie
  Teknologjive
 • Tingull i shkëlqyeshëm
  Izolimi
 • Drita e Lartë
  Transmetueshmëria
 • Qëndrueshmëria.
  10 vjet garanci
 • Eko-Sistem
  Materiali
 • Pamje moderne
  dizajni
Rehati në çdo shtëpi

Shtëpi të këndshme dhe komode

Hapësira komode e jetesës merr parasysh zakonet dhe dëshirat e të gjithë banorëve. Një shtëpi e rehatshme ndriçohet me mirësi, ngrohtësi, qetësi, komoditet, buzëqeshje dhe humor të mirë.

 • Shkarkoni listën e çmimeve
 • Manuali i Shkarkimit
ltx-parallax-layer
ltx-parallax-layer
 • Prodhimi vetanak
 • Matja falas
 • Qasja individuale
 • Përvojë e madhe
 • Vënie e shpejtë

Ne prodhojmë dritare moderne plastike, druri dhe alumini sipas dëshirave tuaja dhe madhësive, të cilat plotësojnë çdo dëshirë të klientëve tanë

 • Ballina
 • Standard
 • Dritare të gjera
 • I cilësisë së mirë
 • Lloje te zyrës
 • Dekorative
Dritaret tona

Produkte të njohura

Është pikërisht brendi Salamander, dritaret e të cilit i kemi zgjedhur për objektet e juaja banesore. Kualiteti i tyre i lartë, dizajni unik si dhe sistemet kyqëse që ju dhurojnë më tepër siguri, janë vetëm disa nga arsyet e përzgjedhjes së tyre!

Rebau Thermo

Trashësia e xhamit: 24 mm
Thellësia e sistemit: 30 mm

Tingulli i izolimit: 89%
Kursim energjie: 73%
Porosit tani:

Sealine Wood

Trashësia e xhamit: 26 mm
Thellësia e sistemit: 32 mm

Tingulli i izolimit: 79%
Kursim energjie 83%
Porosit tani:

Porto Glass

Trashësia e xhamit: 28 mm
Thellësia e sistemit: 34 mm

Tingulli i izolimit: 69%
Kursim energjie: 43%
Porosit tani:

Hauph Norwic

Trashësia e xhamit: 22 mm
Thellësia e sistemit: 28 mm

Tingulli i izolimit: 74%
Kursim energjie: 95%
Porosit tani:
Rezervoni një takim

Katër hapa për të porositur
produktet tona për shtëpinë tuaj

Për pyetje, ose ndihmë profesionale ju lutemi na kontaktoni në telefon duke përdorur numrin vijues:

 • 01
  Telefononi falas
  MATJA
 • 02
  Dritaret
  Prodhimi
 • 03
  Dorëzimi Falas
  Deri në shtepinë tuaj
 • 04
  Implementimi
  Shijoje

Thirrni matësin

Vetëm ndjekni këtë formë, menaxheri ynë do t’ju kontaktojë për detaje.

  • Thirrni për konsultë falas
   049-141-949
  Më shumë se Dritare

  Paleta e ngjyrave

  Për aplikimin e profileve me ngjyra gjithmonë duhet të këshilloheni me ekspertin tonë, sepse ekzistojnë disa kufizime për aplikimin e profilave të plastikës me ngjyra të caktuara e në zona të caktuara klimatike. Ngjyra e bardhë është ngjyra bazë e profilave dhe për këtë garantohet jetëgjatësia e  profilave.

  • E bardhe
   E bardhe
  • Metalike
   Metalike
  • Ar
   Ar
  • Plep i egër
   Plep i egër
  • Thupër
   Thupër
  • E errët
   E errët
  Shko lartë
  en_USEnglish